vrijdag 3 juni 2016

Deco gloeilamp

Decoratieve gloeilampen voor een geweldige sfeer! In allerlei vormen en kleuren. Klassieke look, nieuwe technologie. Licht in de stijl van de kooldraad. Vintage tren efficiënte techniek.


Paulmann aan het juiste adres!

Uw Product is Altijd op Voorraad! Bestel nú uw Lampen en Accessoires. Richt je interieur in met exclusieve en trendy lampen. Nu gratis thuisbezorgd bij Home24! Met LED vermindert het energieverbruik.


Toch heeft een gloeilamp ook haar voordelen. Zo is een gloeilamp altijd dimbaar en de lamp straalt altijd zeer warm wit licht uit. Let bij aankoop op de huidige wattage van je lamp.

Philips Deco gloeilamp zonder reflector helder, diameter 17mm, energie-efficiëntieklasse E, lampvorm buisvormig, 7W, lampspanning 2- 240V, lichtstroom 21lm,. Uw gloeilamp goedkoop en snel thuisbezorgd. Aan de binnenzijde kun je hem leuk opmaken doordat je de fitting eraf kunt draaien.


Door op het witte knopje boevenop te drukken gaat de verlichting aan. Mooi artikel om extra sfeer in uw kamer te brengen met deze gloeilampen met daarin een plantje. De traditionele gloei lamp in verschillende vormen en fittingen, verkrijgbaar bij Budgetlight voor de beste prijzen!


Gratis bezorgd vanaf € 50. Met dit “ DECO ITEM” van EGLO creëer je eenvoudig een warme en gezellige sfeer in huis. Elke art deco hanglamp in het gamma straalt een zeker nostalgie met een hedendaagse look uit.


De lijnen van de art deco lampen zijn zuiver en zonder franjes. Gloeilamp tegen de laagste prijzen. Lichtbron met uitstraling van een gloeilamp maar dan duurzaam en energiezuinig. Hoewel het verboden is om gloeilampen te verkopen, is er een type gloeilamp die nog wel verkocht mag worden: de zogeheten Versterkte constructie gloeilamp. Deze gloeilampen zijn gemaakt van extra sterk gloeidraad waardoor ze beter bestand zijn tegen schokken en trillingen.


De Egloeilampen hebben een dunne schroeffitting van 14mm en zijn verkrijgbaar in verschillende vormen. Een nadeel is van de gloeilamp is dat de levensduur relatief laag is en het energieverbruik erg hoog is. Goedkope gloeilampen : vertrouwd en betaalbaar Bij Kwantum vind je gloeilampen in enkele soorten: filamentlampen en normaallampen.

Kies voor een gloeilamp met kleine Efitting of grote Efitting. Dit soort lichtbron kun je erg goed combineren met een snoerpendel en geeft een warm, zacht licht. Bespaar tot wel via kiesproduct.


Edison, uitvinder van de gloeilamp ? Is het einde van de gloeilamp in zicht? Energiezuinige Led lamp met een prachtige oudhollandse uitstraling gloeilamp. De Deco Led heeft een grote fitting (E27).


GLOEILAMPEN Robinswoondeco heeft voor u nog de ouderwetse gloeilampen die u de perfecte doorschijning en kleur van uw lampenkap weergeeft. Ook hebben wij verschillende kleuren en modellen aan led lampen. De decoratieve Philips- gloeilampen bieden een lage lichtintensiteit (minder dan lumen) voor een warme, gezellige gloe ideaal voor een ontspannende sfeer. Perfect voor gebruik in open armaturen. Wel kun je nog gloeilampen online vinden: het gaat dan om oudere partijen.


Ben je toch nog gehecht aan het design van de gloeilamp ? Hier zie je het (bescheiden) aanbod. Soms zie je bij antieke hanglampen duidelijk de gloeilamp (en). Bij dit soort lampen kan het de moeite waard zijn om mooie gloeilampen (tegenwoordig ook in led te verkrijgen) te gebruiken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts