vrijdag 1 maart 2019

Eigen ontwerp ring laten maken

Bepaal je eigen vorm en opdruk. Inclusief montageadvies op maat. Ontwerp je eigen informatieborden. Stel nu je eigen ring samen. Gegarandeerd de beste prijs.


Grootste assortiment Sieraden van Nederland.

Gemaakt door ambachtelijke goudsmeden. Bekijk ons uitgebreide Ring assortiment. Specialistisch advies nodig? Turn your dreams into a unique piece of jewelry with DiamondsByMe! Heb je zelf een idee of schets en wil je daar samen met onze designers een prachtig sieraad van laten maken ? Na een zoektocht langs vele juweliers, die er allemaal niet veel heil in zagen om van oud goud een mooi nieuw sieraad te ( laten ) maken , kwam ik uiteindelijk bij Marijke Mul terecht.


Ring laten maken van oude sieraden. Uw Goudsmid helpt u graag een ontwerp te maken voor uw ring. Met het materiaal van uw oude sieraad smeed ik een nieuw sieraad dat u weer met veel plezier kunt dragen.

Wilt u een eigen ontwerp voorstellen? Bij Christian zijn uw ideeën en ontwerpen uit te voeren. Heeft u een bijzonder idee dat u dolgraag wilt laten uitvoeren?


Wij maken altijd in overleg met u een vrijblijvende 3D-schets zodat u het ontwerp direct voor ogen ziet. Dit is misschien wel het enige moment waarop het vanzelfsprekend is dat een goudsmid iets bijzonders op maat gaat maken. Alle sieraden worden met de hand gemaakt in eigen atelier.


Ik kan een sieraad in opdracht maken van nieuw materiaal, ook bestaat de mogelijkheid om van uw eigen goud een nieuw sieraad te vervaardigen. Suuz is een Sieraden merk dat gelooft in persoonlijke sieraden. We geloven dat persoonlijk altijd beter is voor een product.


Wat is een betere manier om je liefde te laten zien dan een persoonlijk sieraad voor ze ontwerpen. In dit geval was het belangrijk om nog iets van het geelgoud te laten terugkomen, zodat de herkomst van de sieraden en het achterliggende verhaal zichtbaar blijven. Daarom is er voor de dochter die geen geelgoud draagt gekozen om een witgouden ring te maken , waarbij de helft van de band toch subtiel uit geelgoud bestaat. Je eigen ketting ontwerpen is zeer persoonlijk en tevens leuk om te doen. Heb je bijvoorbeeld een mooi idee of op internet iets gezien dat wij niet hebben?


Ga dan nu je eigen sieraden ontwerpen en laat ze bij ons maken. Wij hebben dan ook verschillende mogelijkheden om een ontwerp van je eigen sieraad te realiseren. U ontwerpt zelf online uw eigen gouden sieraad of samen met. Ook het plastic model dat je kan laten maken is ideaal.


Koop je Ring nu bij Lucardi.

Gratis verzending vanaf €399! Meer dan 1winkels in Nederland. Altijd een Lucardi winkel bij jou in de buurt. Het beste uit de bioscoop als eerste thuis. Geen abonnement, betaal per film.


De grootste collectie ringen vind je hier! Ringen tegen de laagste prijzen. Ik maak en repareer sieraden in mijn eigen atelier. Dan bent u bij mijn aan het juiste adres!


Wij maken uw sieraden met hoge kwaliteit materialen, passie en pure ambacht. Bij ons zijn de mogelijkheden groot. Wellicht wilt u ook een specifiek gravure erin laten zetten. Ook is het mogelijk om het sieraad met uw eigen ‘oud’ goud te laten maken.


U kunt vrijblijvend een bijzonder ontwerp voor een persoonlijk sieraad laten maken. Denk hierbij aan een ontwerp voor een ring , armban ketting, hanger of een paar oorbellen. Om het ontwerp op uw wensen af te stemmen gaan we uitgebreid met u in gesprek. Tijdens dit gesprek stellen wij een aantal vragen om u beter te leren kennen.


U kunt uiteraard ook uw eigen goud of zilver meenemen dat we misschien kunnen hergebruiken. Soms kunnen we iets dunner maken of net anders doen waardoor dingen ook weer beter bij uw budget passen. In deze ring zijn wij uitgegaan van ons model wikkelring.


Zie hiervoor de wikkelserie. Een ring naar eigen ontwerp is heel bijzonder, doordat er naar je persoonlijkheid word gekeken. Zo ontstaat er een ring of eventueel ander sieraad die geheel aansluit bij jouw eigen zijn. Je kunt eigen materialen inbrengen, zoals eigen goud of eigen edelstenen.


Goudsmeden willen graag ringen maken die 1 bij jullie wensen passen. Om altijd iets unieks te ontwerpen kan de goudsmid vragen stellen zodat jullie straks écht persoonlijke trouwringen hebben. Vind je het belangrijk dat jullie ringen een set vormen?


Moeten de ringen op elkaar lijken of zijn jullie op zoek naar ieder een eigen mooie ring ? Info over eigen ontwerp maken. Resultaten van zoekmachines! Hoe ontwerp ik zelf een sieraad?


Online is een een speciaal bestandje van de site downloaden met een vak waarin u zelf een ontwerp kunt maken. De instructies, bijvoorbeeld hoe dik een lijn gemaakt kan worden, staan duidelijk aangegeven. Dan mag er een materiaal voor de oorbellen, ring of ketting gekozen worden en stuurt u het ontwerp op.


Ik zou zeker met meerdere juweliers en edelsmeden gaan praten, want het kan erg verschillen onderling. Als je diamanten wilt, dan kan specifiek een gesprek met een diamantair ook de moeite lonen. Voorbeelden van ontwerpen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts