vrijdag 1 maart 2019

Geesa scheerspiegel met verlichting

Maak je keuze uit ons ruime assortiment! Bestel of kom langs in Tiel! Alle merken scheerspiegel met verlichting. Geesa scheerspiegel met verlichting tot goedkoper.


Geesa scheerspiegel met verlichting

Geesa Mirror Collection scheerspiegel 1-armig met verlichting 21. Geesa Cosmetic Collection scheerspiegel 2-arm 21. Geesa Badkamerspiegel scheerspiegel met verlichting 2-armig. Het is namelijk praktisch en ondanks dat het een klein detail is heeft het wel een grote betekenis! Alle vrouwen én mannen kunnen er goed gebruik van maken.


Gaat u scheren of make-up, epileren? Scheerspiegelunit met buisklem, 3x vergroten Ø190mm Download foto 2. Dat is allemaal heel gemakkelijk met de Geesa. Uitgebreid Geesa assortiment. Koop nu en verfraaien van uw huis!


In een handomdraai bij u geleverd. Snel en betrouwbaar - Gratis verzending! De actuele levertijd is: werkdag. Koop extra voordelig op Badkamerconcurrent. Zowel 3x als 5x vergrotend.


Een aantal spiegels is voorzien van kwaliteits led- verlichting. Hierbij gaan gebruiksgemak en design hand-in-hand. Kijk eens wat vaker in de spiegel van Geesa ! Doordat er vaak een vergrootspiegel aan de ene kant van de spiegel zit, kun je veel preciezer scheren of je make-up op doen.


Geesa scheerspiegel met verlichting

Zo kun je een vierkante of ronde make-up spiegel kopen, een make-up spiegel met verlichting of een make-up spiegel met een extra lange arm. Geesa heeft verschillende soorten scheerspiegels in haar collectie. Niet alleen is er een ruime keuze in bevestiging en vormgeving van de spiegel. Ook kan je ervoor kiezen voor een spiegel met LED verlichting.


Wil je de spiegel heel dichtbij halen? Kies dan voor een scheerspiegel die twee armig is. Naast onze scheerspiegels hebben we ook een groot assortiment aan wandspiegels voor in de badkamer.


Deze zijn te koop met verschillende speciale kenmerken. We verkopen spiegels met verlichting , spiegels met verwarming en nog vele speciale andere voordelen. Een scheerspiegel is een erg handige accessoire dat helpt bij het scheren. Voor een meer helder zicht zijn er scheerspiegels met verlichting. Hierdoor kun je in elk licht goed zien wat je aan het doen bent.


VERGROOTSPIEGEL GEESA MET LED-VERL. Deze scheerspiegel met verlichting is een handig product voor onder de douche. Het lampje brandt ook heel zuinig dus het draagt zeker positief bij als je maandelijks je rekeningen moet betalen. Een extraatje met dit product is, dat het een anti condens eigenschap heeft dat ervoor zorgt dat de spiegel niet beslagen raakt tijdens het scheren.


Geesa scheerspiegel met verlichting

Deskundig advies en snelle levering. Vergelijk goedkope, leuke woonaccessoires van de beste merken in alle hippe stijlen Bekijk aanbiedingen en bestel online voor de laagste prijs! Geesa sanitair is goedkoop aan te schaffen bij ons.


Wij bieden het complete assortiment aan van deze leverancier. Het kan voorkomen dat een product online niet te vinden is.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts