dinsdag 3 mei 2016

Inkoop bloemen

Bloemen verstuur je via Greetz. Bezorgd waar en wanneer jij wilt. Laat je bloemetje bezorgen met een personaliseerde wenskaart. Bestel eenvoudig met een Kaart. Bekijk nu het assortiment.


Vragen over uw product of over uw klachten.

Bel of mail met één van onze experts. Ruime collectie stalen en zilveren sieraden voor het hele gezin. Dagelijks werken wij aan de inkoop , verkoop, distributie en advies voor de bloemist. Van tulp tot heester en van schaar tot vaas, wij geven advies, doen de inkoop en vervoeren alle artikelen met aandacht. Bent u bloemist, dan wilt u vast goedkoop bloemen of planten inkopen bij een groothandel.


Koning staat voor u klaar. Wij bieden als groothandel al ruim vijftig jaar de beste, verse bloemen en planten in de omgeving van Noord- en Zuid-Holland. Per dag wisselen miljoenen bloemen en planten bij Royal FloraHolland van eigenaar.

Om ervoor te zorgen dat u zorgeloos kunt inkopen via onze fysieke en digitale marktplaats, hebben wij een brede waaier aan diensten ontwikkeld. Deze hebben wij voor u op een rijtje gezet. Het bedrijf Een scherpe wereldwijde inkoop van bloemen , vaak net iets scherper dan de concurrentie en de verwerking (bijvoorbeeld boeketten maken) in eigen beheer houden, staan aan de basis van het succes van dit relatief jonge familiebedrijf.


Inkoop bloemen en planten. Dan bent u bij Handelskwekerij Snoeren aan het juiste adres. Wij hebben namelijk een erg breed assortiment dat we zelfs aan kunnen passen op uw wensen.


Wij kunnen voor u de totale bloemen en planten inkoop verzorgen. Wilt u toch zelf inkopen ? Ook dat is mogelijk via ons. Ook is het mogelijk dat wij een gedeelte van uw inkoop verzorgen. Wij denken ook altijd mee met onze bloemisten en hebben daar ook altijd veel contact mee , ook na winkeltijd ! Wij zijn een groothandel in bloemen en planten en inkooporganisatie gespecialiseerd in het leveren aan de Nederlandse bloemist.


Elke dag zijn wij op zoek naar de beste kwaliteit bloemen en planten voor de scherpste prijs. Hierbij is het onze missie om bloemisten te helpen de inkoop scherp te houden, zodat zij de marge kunnen maken die nodig is. Goedkoop bloemen inkopen bij Bloomer. Als bloemist wil je goedkoop bloemen inkopen.


En als bloemist ben je altijd op zoek naar het beste adres voor jouw bloemen. Jouw bloemen betekenen immers jouw handel en jouw visitekaartje naar je klanten.

Je bent opzoek naar een bloemengroothandel met de beste service. Daarbij kunt u de aanschaf van duurzame bloemen als ‘groene’ inkoop in de boekhouding verwerken. En onderstreept u uw ambitie om maatschappelijk verantwoord te ondernemen. Aan de boeketten die u bij ons inkoopt wordt een label gehangen waarop staat vermeld dat er als bedrijf een bewuste keuze is gemaakt om het boeket duurzaam in te kopen.


Alles wat wij doen, Gebeurt in onze bloembinderij. Zoekt u als grootgroenvoorziener of hovenier naar een goed adres voor de inkoop van verschillende bloemen en planten? Zo verzorgen wij zelf dagelijks de inkoop van de bloemen Via Flora Hollan leveranciers en kopen wij ook rechtstreeks in bij diversen bloementelers. Alleen de beste soorten van de beste telers komen in aanmerking voor ons assortiment. Mijn vader had al een bloemenwinkel in Utrecht en ik heb die over mogen nemen.


Vroeger had ik geen idee hoe ik op goedkope wijze mijn bloemen in moest kopen. Toen mijn vader ermee stopte moest ik kijken welke bloemengroothandel bij mij paste. Na er veel te hebben geprobeerd kwam ik terecht bij Bloomer. De dagelijks ingekochte bloemen en planten worden voorzien van ‘live’ foto’s. Door middel van deze ‘live’ foto’s kunt u elke aangeboden partij zelf controleren op vershei rijpheid en kwaliteit.


Zo heeft u nog meer zicht op de inkoop. INKOOP , VERWERKING EN DISTRIBUTIE. Van maandag tot en met vrijdag gaan onze ervaren inkopers naar de bloemenveilingen FloraHolland Aalsmeer en Rijnsburg. Wij onderscheiden ons in kwaliteit, scherpe prijzen en uitstekende service.


Dagelijks garanderen wij u, als bloemist, een breed assortiment dagverse (snij) bloemen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts