dinsdag 3 mei 2016

Meubels breda

Al jaar de Goedkoopste van Nederland. In alle stijlen, bekijk het aanbod. U krijgt de laagste prijsgarantie. Meubels voor uw huis kopen. Vind meubels amersfoort het nu op Kensaq.


Op naar woonwarenhuis OTTO. Maak het jezelf gemakkelijk en shop ontspannen bij OTTO. Hier vind je wat jij zoekt!


Bij Woonboulevard Breda XXL vind je meer dan vijftig winkels voor alles in én om je huis. Graag tot ziens in onze winkels. Bij de Bommel kun je heerlijk winkelen voor nieuwe meubels en inspiratie opdoen voor jouw interieur. Je nieuwe meubels uitzoeken moet een feestje zijn, zo wordt er vaak ook voor een gezellig hapje en drankje gezorgd! Zo kan jij lekker ontspannen op zoek gaan naar de mooiste, nieuwe meubels voor jouw interieur.


Je vindt de Hoogenboezem winkel in Breda op de Woonboulevard XL in Breda. Deze woonboulevard is gemakkelijk te bereiken vanaf de A16. In onze winkel in Breda , met een oppervlakte van 2. Zo maak je niet alleen kennis met onze collectie maar doe je ook ideeën op voor jouw eigen interieur. Riant – Stoutenbeek kenmerkt zich door een eigen identiteit als het aankomt op de collectie designmeubels.


Niet alleen door de bijzondere merkpresentaties, maar ook door het feit dat verschillende stijlen en soorten design op een prachtige wijze in onze winkel in Breda worden gecombineerd. Het is weer Oktober en dat betekent de ‘Woonmaand’ ! De eerste maand na de zomer en dus de hoogste tijd om van je huis weer een warm en fijn thuis te maken. Het meubel heeft een zilverkleurig tafelblad in de vorm van bloemen.


Meubels breda

Dit tafelblad heeft wel wat lichte krasjes door normaal gebruik, maar deze zijn niet diep en de tafel kan nog jaren mee. Nieuwprijs: €43- tot €60-) Let op: dit artikel kan niet worden verzonden maar enkel worden opgehaald bij onze webshop! Koop nu en bespaar geld vandaag. Grote selectie en €verzendkosten! Profiteer van deze aanbieding!


Wanneer je bij Woonexpress Breda een afspraak maakt helpen wij je hier graag bij. Daarnaast helpen wij je ook graag met de inrichting van je huis. Bij ons heb je een ruime keuze meubels in verschillende modellen, materialen en kleuren om bijvoorbeeld je woonkamer helemaal in jouw stijl in te richten.


Bezoek Bastiaansen Wonen, dé woonwinkel voor design meubelen. U vindt Bastiaansen Wonen in Brabant in de omgeving Breda. Bijvoorbeeld de Salida eetkamerstoelen, maar ook de Sacramento hoekbank en driezits of de Texas eettafels en salontafel. Een uniek pand in het centrum van Breda.


In het Pakhuis combineren we wonen, werken en winkel. MAKS staat voor oude geleefde meubels met een lang verleden en prachtige verhalen. Onze Lederland winkel vind je op Woonboulevard Breda , tegenover de Ikea.


Wij zijn zeer vlot bereikbaar, en bovendien kan je gratis voor onze deur parkeren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts