donderdag 2 juni 2016

Autolak nl

Professionele A-kwaliteit, voor 14. Spuitbus autolak op kleur gemaakt. Bespaar tot wel via kiesproduct. Ruime collectie stalen en zilveren sieraden voor het hele gezin. Hier vind je wat je zoekt!

Voor elk type auto leveren wij autolak spuitbussen en autolak lakstiften in de juiste kleur. Eenvoudig en snel uw spuitbus autolak bestellen bij Auto-lak. Op zoek naar een spuitbus autolak ? Deze vindt u in onze webshop. Wij leveren voor alle automerken autolak spuitbussen, in de kleur die u zoekt. Tevens hebben wij alle RAL kleuren in ons assortiment.


Al ruim jaar wordt er autolak verkocht in de winkel aan de Lagendijk in Ridderkerk.

Wij zijn al jaar actief op het gebied van (Sikkens) autolak en zijn dus een echte specialist. Ook voor toebehoren als tape, folie en bescherming kun je bij ons terecht. Ben je op zoek naar een autolak spuitbus in een specifieke kleur? De kleur van je eigen auto bijvoorbeeld en wil je graag exact dezelfde autolak kleur vinden, zodat jouw bijwerking met de spuitlak op je auto niet zichtbaar is?


Dan zit je bij 123autolakken. Het eerste component is de autolak zelf en het tweede component de verharder die de 2K verf laat uitharden. UV-bestendig en bestand tegen chemicaliën. CROP levert professionele autolak , zowel 1K als 2K lakken, als ook de fillers, primers, verharders, verdunners en non-paints.


Wij maken ook autolak op basis van een opgestuurd staaltje of door een check met de Spectrophotometer. AUTOLAK - SPUITBUS - GRONDLAK -PRIMER- LAKSTIFT- RAL KLEUREN - KLEURNUMMER - VERF. U kunt onze bedrijven in Druten, Utrecht en Alkmaar vinden. Autolak koop je eenvoudig online bij bol. Dit staat voor het aantal componenten in de lak.


Uw autolak van alle merken en alle kleuren snel in huis! In het kort gezegd is een 1-component autolak een sneldrogende verf die uithardt door luchtdroging.

Selecteer onder merk eerst het juiste merk en vul in de kolom het type, kleurnummer, kleurnaam, en bouwjaar van uw auto in. In onze winkel hebben wij een kleurenscanner. Na verloop van tijd kan de kleur van je autolak verkleuren (lichter worden) door zonlicht. Als gevolg hiervan komt de kleur niet meer overeen met de originele kleur van de auto. Wij mengen autolak met onze eigen mengmachines en verzenden verzekerd in binnen- en buitenland.


Online autolak bestellen, in blik en in spuitbus. Als online verfgroothandel verkopen wij autolak op online bestelling aan het schadeherstelbedrijven en spuiterijen in blik en in spuitbus (per stuks). Krasjes in de lak van je auto, caravan of boot zijn een doorn in het oog!


Zelf autolak krassen verwijderen is met de juiste producten een gemakkelijke klus. Wij vinden kwaliteit belangrijk.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts