donderdag 2 juni 2016

Goede buitenbeits

Alle soorten en kleuren Voor uur bestel morgen in huis! Bestel simpel en snel jouw verfspullen. Wilt u hout goed beschermen tegen de elementen van het weer? Buiten Beits prijzen vergelijken.


Daarvoor heeft u een goede buitenbeits nodig.

Als je je tuinhuis of schutting gaat beitsen wil je natuurlijk weten wat de beste buitenbeits is. Je wil je tuinhout goed beschermen tegen weersinvloeden en ander onheil van buiten af, dat het hout kan aantasten. Logisch dat je dan de beste buitenbeits wilt gebruiken. Bent u op zoek naar een doeltreffende oplossing om het hout rondom uw huis zo goed mogelijk te kunnen beschermen?


Op onze webshop vind u buitenbeits van de beste kwaliteit. Maar de ene beits is de andere niet. En hoe breng je een beits goed aan? Je leest het in dit dossier.

Welke merken scoren hoog in onze laatste test? Ontdek het in ons artikel Beitsen. Moose Färg dekkende buitenbeits is aangenaam van geur en waterverdunbaar. Het verwerkt eenvoudig want penseelstreken blijven niet zichtbaar door het matte effect. Bijwerken in het Nederlandse klimaat om de ca.


Hout heeft buitenshuis veelvuldig te maken met allerlei weersinvloeden zoals felle zon, harde regenbuien, zand en vuil. Niet gek dus, dat het bescherming nodig heeft om mooi te blijven. Met een goede, buitenbeits bescherm jij jouw houten schuttingen, vlonders, tuinhuisjes en tuinmeubelen.


Wil je de noesten van het hout graag blijven zien en het natuurlijke karakter daarvan naar voren laten komen? Een transparante beits is dan een goede keuze. Wanneer de zomer in aantocht is kan de tuin vaak wel een goede opknapbeurt gebruiken. Met buitenbeits voorzie je al het houtwerk binnen een handomdraai van een frisse, nieuwe uitstraling.


En met dekkende buitenbeits maak je het houtwerk niet alleen mooier, het biedt ook nog eens de perfecte bescherming. Denk hierbij aan schuttingen, schuren, vlonders of tuinmeubelen. Het kan hier bijvoorbeeld belangrijk zijn dat de buitenbeits uv-bestendig of sterk waterafstotend is.


Gebruik buitenbeits om de levensduur van je tuinhout te verhogen. Bij GAMMA vind je een ruim aanbod aan verschillende buitenbeitsen.

Wil je een buitenbeits die de nerf nog laat zien, een dekkende buitenbeits of zoek je een beits met een hoge vochtregulerende werking en een goede uv-bescherming? Ook qua kleuren hebben we een ruim aanbod aan buitenbeitsen. Voor al het hout dat u buiten heeft staan is buitenbeits een goede manier om de levensduur van het hout te verlengen. Of dit nu gaat om uw schutting, schuur, tuinhuisje of houten meubelen.


U wilt hier zolang van genieten en dat kan met de verschillende soorten buitenbeits van Moose Färg. Ze kijken goed naar elkaar hoe ze de verf maken en zorgen vaak voor erg gelijke kwaliteiten. Op zoek naar een goede buitenbeits aanbieding, overtuigd door de grijze dekkende buitenbeits van buitenbeits grey wash of wil je gewoon de keuzemogelijkheden eens zien? Deze dekkende buitenbeits is geschikt voor alle houtsoorten, reeds gebeitst of geverf glad geschaafd en geimpregneer thermisch behandeld hout en red cedar.


Je tuinhuis, schuur of blokhut beitsen is altijd een goed idee. Zo kun je deze niet alleen een andere uitstraling geven, maar zorg je er ook voor dat je tuinhuis of schuur lang meegaat. Beits heeft namelijk een vochtregulerende werking: als je beits op de juiste manier verwerkt en ook de goede beits kiest, zal het natte hout niet verrotten. Dekkende beitsen zijn breed toepasbaar.


Te denken valt aan het beitsen van schuttingen met schuttingbeits. Maar ook kun je dekkende beitsen als buitenbeits gebruiken voor pergola’s, houten hekjes, spoorbielzen of de houten onderdelen van het huis. Gelukkig heb ik goed nieuws voor je!


Je kunt dit kneedbaar hout gebruiken, als je maar zorgt dat je er een goede buitenbeits overheen zet. Eventueel de dorpel vernissen met een goede vernis voor buiten is zelfs nog beter.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts